Inledning

Publicerat: 3 april, 2007 i Uncategorized

Det här är historien om hur jag bilade genom en stor del av USA tillsammans med två killar som jag träffat på Internet. Den ena killen är visserligen en känd tvspelsfestfixare och bossar för en årlig convention. Själv är jag känd som ”den där hotta svenska tjejen som gör metalcovers av tvspelsmusik”, men sådana attribut gör ingalunda att man känner varandra på ett personligt plan, eller vet vad man ger sig in på för den delen.

Ibland kan uttråkning göra konstiga saker med människor. Jag skulle våga hävda att en skrämmande stor del av alla dödsolyckor, skilsmässor och andra dumheter har sin orsak i att folk har tråkigt.

Jag antar att jag hade tråkigt. När chansen dök upp att göra något annorlunda tog jag den. Inte utan noggrann överläggning såklart. Jag är faktiskt inte helt tokig! Visst var jag beredd på att det skulle bli tufft. Men jag kunde inte föreställa mig att det skulle bli knasigt som det blev!

Nu när jag kommit hem igen så känns alltihopa bara som en dröm. Om 10 år kommer jag att vara övertygad om att vissa saker aldrig hände. Därför måste jag skriva ner alltihopa.

(Kommer att uppdateras varje dag.)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s