Små, grönhåriga män

Publicerat: 11 april, 2007 i Uncategorized

Det var efter midnatt då vi anlände till huset där vi skulle spendera de närmaste dagarna i Santa Rosa (en liten stad strax utanför San Fransisco). Tony Emanuel bodde där tillsammans med sin flickvän, bror och tre andra killar. Hans låtar var utav de första jag laddade ner från Chipper’s Paradise när jag upptäckte sajten år 2001 och hans band Sounds of Science har spelat på PowerCon varje år sedan grundandet av conventionen.

Tony hade grönt, lockigt, fluffigt hår som stod upp som en mössa, snälla ögon och ett finurligt leende på läpparna. Han bar säckiga kläder och var extremt avslappnad. Jag kunde aldrig riktigt avgöra om han bröt på spanska eller om han pratade någon sorts dialekt. Oavsett var hans ordförråd ganska begränsat till: ”Hella-cool!”, ”That’s fresh, man!” och ”Dude, that’s tight!” Han hälsade alltid med knytnäve mot knytnäve.

Huset var ett riktigt ungkarlsparadis. Disk i drivor, intorkad mat på hela golvet, stora, nästan översvämmade sopsäckar utefter köksväggen, handfatet i badrummet var guldfärgat och såg ut att var hundra bast, en tandborste stod bland shampooflaskorna i duschen och det fanns ingen tvål. Fyra gigantiska hulk hands tog upp massor av plats i vardagsrummet. Det var svinkallt och inte undra på – ytterdörren gick inte att stänga ordentligt och en takfläkt i vardagsrummet var igång på högsta speed.

Så snart Golem bjudit Tony på en fet satte sig vår grönhårige hjälte direkt framför en stor arkadspelsautomat i vardagsrummet, lade ett tangentbord han tagit upp från golvet i knät och började styra musen mot utsidan av låret. Klockan var säkert tre på natten men vi skulle tydligen absolut kolla på YouTube-videos och anime.

– These are hella-tight! försäkrade Tony oss. Men helt ärligt var jag mer sugen på att sova. En bädd av soffkuddar på en smutsig heltäckningsmatta kan vara mer lockande än man tror… Hulk hands
”Hulk hands”

(Pojken på bilden har lyckligtvis ingenting med texten att göra.)

Annonser
kommentarer
  1. Johanna skriver:

    livit smått beroende av din blogg, vill höra mer mer mer, sutit här och väntat hela eftermiddagen. tack för trevligt tidsfördriv. /jo.

  2. nintendotjejen skriver:

    Haha, tack! Kul å höra. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s