Den som har sex dör först

Publicerat: 27 april, 2007 i Uncategorized

DrainZach hade en spelning med sitt discoband på en klubb den här kvällen. Vad tänker ni på när jag säger disco och klubb? Dansgolv, massa människor, trängsel, drinkar, hög musik, stroboskop… kanske? Det gör i alla fall jag. Så jag blev något förvånad när vi kom dit och det förutom vi fem var exakt nio andra gäster där (varav minst tre utav dessa kände någon i bandet). Lite synd det, för musikerna var väldigt duktiga. Speciellt gillade vi att de körde lite tvspelsmelodier mellan de ordinarie låtarna. Jag passade på att prata lite mer med Willard. Han var intresserad av hur jag gjorde mina arrangemang och hur jag tänkte när jag mixade. Vi pratade också lite om den gången då vi skällt ut en av våra moderatorer på IRC för att han läckt hemlig info från adminforumet. Vad jag inte visste var, att sedan vi beslutat oss för att spärra hans mod powers hade Willard fått mail om att han funderade på att begå självmord! Absurt.

Vännerna till bandet som suttit i publiken hakade på hem till DrainZach. Väl där började vi blanda lite drinkar. Jag säger bara det – root beer är sötsliskigt och äckligt (det är alltså inte öl utan en kolsyrad dryck som smakar som coca-cola med gräddkola och kanel) men root beer-likör är ännu värre (smakar som coca-cola med gräddkola, kanel och hostmedicin)! När Aidan hällde upp det till mig – rent – kallade jag honom evil. Själv bälgade han i sig en kvarts helflaska vodka i ett svep och ett antal ”oh my god” susade mellan åskådarna. Som vanligt resulterade detta endast i rosa kinder. En enormt fet kille kröp omkring på golvet med den skabbiga katten på ryggen. Det var nästan surrealistiskt. Plötsligt tog Aidan tag i mig och höll fast mig upp-och-ner. Jag slog honom och vrålade rätt ut, ett högfrekvent skrik som jag nog inte skulle kunna få till i nyktert tillstånd. På ren svenska dessutom.

– SLÄPP NER MIG DIN JÄVLA IDOT! JAG HATAR DIG! JAG SKA DÖDA DIG!

Zach tyckte att det lät som ryska svordomar.

Medan Zach och Aidan spelade in Nintendoacappella med en variant på Fresh Prince in Bel Air-rappen över, smet Willard och jag ner i källaren. Där var det mörkt och fullt med bråte. En liten tv var igång och sa ”bzzzt” ungefär en gång i minuten. Det var nästan spöklikt.

– Du vet väl hur det är i skräckfilmer? Det är alltid de som har haft sex eller supit som dör först! sa Willard och fnissade som en liten tjej. Sen sa han:

– Kan inte du skrika som en som blir mördad?

Han höll för öronen och jag skreeeeek, nästan lika bra som The Scream Queen Jaime Lee Curtis då det begav sig. Vi hörde någon komma ner för trappan och gömde oss bakom en pelare respektive en soffa. Vi såg skuggorna från den som letade efter oss och förflyttade oss allteftersom den närmade sig. Världens klumpigaste manövrar! Ändå blev vi inte hittade. Det ledde till att vi nästan fnissade ihjäl oss. Proceduren upprepades ett par gånger och jag varierade mellan att skrika som en tjej och skälla som en hund. När vi kom upp ur källaren stod DrainZachs fru där och hon var inte glad, snarare arg. Hon hade försökt sova eftersom hon skulle på lunchmöte i kyrkan nästa dag, men misslyckats tack vare oss.

– We played hide-and-seek – and lost, konstaterade Willard ledset.


Katt ridandes på pojke

Pojke med katt. I övre delen av bilden ser vi en White Castle-mugg.

Sann konst.

Annonser
kommentarer
 1. Fiendishrabbit skriver:

  …jag ändrar mig. Den här bloggen är inte Fear and loathing. Den är ”Fear and Loathing” möter *sätt in valfri College film, typ ”Animal House”*. Du har klart seglat upp till toppen på listan över ”bloggar som man inte får missa”.Och Rootbeer likör? Usch usch usch.Det är ju illamående på flaska.Det enda som är värre är ”Root canal” shots (Root beer snaps/likör, Mintsnaps och Dr.Pepper).

  • nintendotjejen skriver:

   Haha, kul! Och tack! Animal House… inte sett. Men jag måste fan se Harold & Kumar go to White Castle. Den verkar, hmm, verklighetstrogen.Ja, vad fasen kan de inte dricka normala drinkar för? Grogga på Dr. Pepper, uuurk! Mintsnapps? Herregud. 🙂

 2. Gundeman skriver:

  Hmm…har för mig att root beer smakar som Jenka tuggummit ?!

 3. Dolly_Lee skriver:

  hahaha du verkade ha kul ändå=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s