Halvt ihjälsvulten

Publicerat: 29 april, 2007 i Uncategorized

Det enda jag åt på hela dagen var två bensinmackssmörgåsar. När man har urinvägsinfektion gör man klokt i att dricka litervis med vatten och kissa hela tiden men det är inte det lättaste när man tillbringar en hel dag i bilen.

Golem hade upprepat samma sak som ett mantra den senaste veckan:

– When we get to New Jersey I AM going to fellate FretMaster*. Oooh yes I will. Cuz that man, I’m telling you, is the finest and sexiest man who ever lived. See, I’m not gay but what I’m going to do to FretMaster is veeeeery gay. Aidan, you’re gonna have to go first! I’m saving the best for last for FretMaster.

Hur skulle vi kunna berätta för honom att FretMaster inte hade hört av sig och inte heller gick att få tag på? Det var inte så att Aidan hade missat något samtal. Nej, han var så fäst vid sin mobil att folk hade skojat om att han inte skulle kunna vara utan den i en dag om han så fick en miljon dollar.

– Nej, då skulle jag bara gå upp på IRC direkt från mobilen och säga: ”Jag har vunnit en miljon! ……. Åh nej, jävlar, jag förlorade den just!”

Nästa stopp var i Harrisburg, Pennsylvania, hemma hos en kille som kallades Link. Vi kom dit mitt i natten och när han hälsade på mig sa han:

– Wow, you’re a girl!

Han var ett fan av Play Check men hade aldrig vetat vem jag var.

De flesta människor vi träffade under resans gång var schyssta, roliga och generösa men ingen och jag menar verkligen ingen, frågade någonsin om vi ville ha något ur kylskåpet. Tänk efter, vad skulle du gjort om du fick gäster som rest i mellan sex och 15 timmar? Skulle du inte frågat dem om de ville ha lite te och macka eller vad de ville göra direkt när de kom fram? Nu när vi kom fram till Link erbjöds inget annat alternativ än att sätta sig och titta på en Punch Outspeedrun. Vi somnade under ett stort, kristet kors.

*) FretMaster är en av de allra mest respekterade tvspelscovermusikerna.

Annonser
kommentarer
  1. Dolly_Lee skriver:

    fan va tasskiiigt att ingen frågar om ni vill ha nåt 😦 det är inte som i filmer där dom iaf frågar om man vill ha nåt å dricka hehe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s