Tillbaka i chatt-träsket

Publicerat: 8 maj, 2007 i Uncategorized

Min stackars kropp! Förkylning och jetlag. Ingen höjdare.

Jag insåg att jag inte gjort av med mer än de 105 dollar jag tagit med mig (om man inte räknar med läkarbesöket förstås) samt de pengar jag tagit emot av folk där borta. Alltihop var kontanter jag fått skickade till mig i kuvert för demoorders eller för skivor jag sålt direkt på plats. Det var ju egentligen helt otroligt. Vi måste som sagt ha ätit väldigt lite. Och sålt skivor väldigt dyrt.

Jag satt återigen framför datorn och pratade med folk på ICQ och IRC som om jag aldrig gjort annat. Aidan var ledsen för att vi inte kunnat säga hej då ordentligt. Han hade i alla fall hittat glasögonen efter att ha städat rummet i två dagar. Jag frågade var de låg. ”Under lots of stuff,” blev svaret.

Willard berättade att han varit i Kalifornien på sitt spring break. Han hade bott hos två vänner som aldrig frågade om han ville ha någon mat eller vad han ville göra, som segade i timmar innan de framåt eftermiddagen äntligen körde till nån snabbmatsrestaurang för att plocka upp lite mat vilket tog ungefär två timmar med bil. Efter några dagar var han helt förstörd. Jag förklarade att ”eeeh, så där har jag haft det i fyra veckor!”

Aidan hade också lagt upp en sorts blogg på nätet om resan. När jag läste hans version kunde jag knappt tro att vi varit med om samma sak. Hans dagbok fokuserade på vilka snabbmatsställen vi besökt, vilka spel vi testat och vilka chiptunes han jobbat med hos vem. Incidenten med skabbkatten i diskstället hade han kommenterat med orden ”cute overload”.

(Observera att inte ens detta är sista inlägget! Hah.)

 

Annonser
kommentarer
 1. Fiendishrabbit skriver:

  *skrattar sig fördärvad*Kanske du borde översätta din blogg till engelska så att han får jämföra =D…och det skulle ha varit ganska sött om katten inte hade varit skabbig, eller om man inte tyckte att skabbigheten drog ner från ”cuteness” värdet.

 2. nintendotjejen skriver:

  Ärligt talat. Jag vågar fan inte ens säga att jag har den här bloggen! Jag snackar med snubben varje dag men det enda jag berättat är att jag blev uppringd och intervjuad av Aftonbladet.Han kanske skulle bli sur om han läste detta! Hahaha. Glömmer aldrig hur han brukade rulla med ögonen och säga ”whaaat?” när jag stod och garvade åt nåt skitsjukt som han tyckte var HELT normalt. 😀

 3. Fiendishrabbit skriver:

  Vet inte. De flesta som sysslar med ”off-mainstream” grejer brukar ha en viss självdistans.Förutom att de bor i svinstior (vilket varannan kotte gör idag) så har du ju inte precis avslöjat något ”hemskt”.

  • nintendotjejen skriver:

   …Att han har bröst kanske? Nej, det är ju inte så hemskt. Hihi! Du har nog rätt.

 4. JKonline skriver:

  Menar du att Aftonbladet kontaktade dig angående din blogg? Kul! Du skriver jättebra 🙂

  • nintendotjejen skriver:

   Ja, de ringde och ville lägga upp en länk från resesektionen. Om du vill läsa den lilla intervjun så gå in på länken Resor, titta i högra kolumnen och bläddra ner lite.Tack så jättemycket för berömmet!

 5. TomSmoke skriver:

  Astrid Lindgren, cirkulera i myllan! Spike är den mest begåvade tjej jag känner till, skriver bra och borde kontakta passande förlag för ett kontrakt för en reseskildring./tom smokeRIP Backflashradio (5000 lyssnare feb 07)

  • nintendotjejen skriver:

   Hej Tom! Nu ska vi inte överdriva men tack ändå! ;)Vadå vad hände med Backflashradio??

 6. Dolly_Lee skriver:

  gud va häftigt! man upplever aldrig saker och ting likadant, därför det är kul att höra en upplevelse från ett annat perspektiv =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s