Du är inte ensam!

Publicerat: 3 juni, 2007 i Uncategorized

Jag trodde inte att jag skulle skriva här igen på ett tag men igår hände någonting som jag kände var ganska relevant för denna blogg.

Minns ni norrmannen jag snackade om i ett av de första inläggen? Han som sa att han inte skulle våga åka bil med Aidan eftersom denne aldrig sov? Jag fick ett meddelande av honom på MSN där han berättade att han och hans kompisar skulle se PLAY! A Video Game Symphony i Stockholm och frågade om jag ville mötas på stan och träffas en liten stund. Sure, det kunde jag väl göra. Då kunde jag även passa på att ge honom Play Check-skivorna han hade beställt. Få se nu, hade han inte beställt ett kärleksbrev till sig och sin tjej också eller hade jag drömt det? Gud vad knasigt! Vad skulle jag skriva? ”Here’s to a threesome at PowerCon 6 – in the jacuzzi!” Världens äldsta skämt, men men…

Jag mötte honom (Trond) och hans fyra polare på Pizza Hut och vi började prata om PowerCon. Eftersom jag aldrig varit där själv, var jag förstås nyfiken på att höra hur det var utifrån deras perspektiv. Det var ett totalt kaos, berättade han. Man går upp mitt i natten och spelar spel och sen är det alltid nån som ska dra en kniv genom en väggbonad eller liknande så att Aidan får byta hotell varje år.

Jag visade lite bilder från roadtripen.

– Som ni ser är mitt bestående minne från USA handfat! skrattade jag och de fem pojkarna tittade med ögon stora som golfbollar på de vidriga bilderna från Idaho Falls.

– Aidans rum!!! utbrast Trond förtjust och pekade på en av de bilder jag även lagt in i bloggen.

I samband med PowerCon i januari hade han bott hemma hos Aidan och det hade tydligen varit en förskräcklig upplevelse.

– Huset hans er en stie! konstaterade han.

You don’t say…

– Jeg ville ta mitt eget liv! fortsatte han och så berättade han att han tvingats sova på en madrass med tre andra killar varav en av dem var en mycket, mycket arg och irritarad Golem. Spolfunktionen på toaletten på nedervåningen hade pajat så varje gång man gjorde nummer två var man tvungen att ta en skyffel och slänga ut det på gården utanför! Herregud, det måste ju vara åtalbart… De hade blivit tillsagda att inte använda den fungerande muggen eftersom ”den där långhåriga killen” var risig i kistan och behövde constant access till den. Och denna lukt sen, i hela huset. Trond hade bara bott där i tre dagar men han hade knappt stått ut. Frågan är om jag hade vågat åka om han berättat detta för mig innan…

Det kommer att bli skönt att ha dessa skandinavier med sig på PowerCon. Vi förstår varandra! Vi förstår att varje gång Aidan, kungen av underdrifter, kommer med sitt ”It’s not that bad!” – då är det bad! Då är det really really bad!

Annonser
kommentarer
 1. Fiendishrabbit skriver:

  …it’s alive! *maniskt skratt*Det är alltid kul att utbyta sunksemesterminnen.Ungefär som att jämnföra ärr (”och den här fick jag när vi spelade rugby på grus…” osv).Men endast en fungerande toalett och den används av en person med magsjuka och dela madrass med 3 personer?!? Det är ju som att visa upp ärr efter ett hajbett….vithajsbett!

  • nintendotjejen skriver:

   Nejmen hej där!Precis! Det är också så skönt att träffa människor som förstår att ”det här är inte normalt!” Norrbaggen skulle ju följt med på resan också. Undrar nu inte längre varför han avstod. 😀

 2. Fiendishrabbit skriver:

  …det är nog inte svårt att träffa människor som förstår att det inte är normalt….utan för haschhippie och chip kretsar (hå hå, dålig ordvits!).

 3. Dolly_Lee skriver:

  Nejmen fan va skojigt å träffa dom =)ja undra om du hade åkt om du fått höra dom där sakerna innan hihi.. fan vad dom måste trängst på madrassen, cheezez! =)

 4. "Trond" skriver:

  Hej Wire, jag gillar mitt nye navn ;)Jag var i USA bara veckor før du var der, jag kunne inte fordi Luiza skulle opereres (surgery) men vi ska ha det kul på ”powercon” va?Nordbaggen

  • nintendotjejen skriver:

   Haha! Vadå, vem är Wire??? ;)Tycker vi ska övertala ”Aidan” att göra en till roadtrip då du kan haka också. Finns massor med folk vi aldrig hann hälsa på. I januari blir det festligt som fan! Hoppas kunna få dit bandet också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s