Du vet att du träffat en nörd när vederbörande…

Publicerat: 1 oktober, 2007 i Uncategorized

* Inte kan sova på grund av upphetsningen över nya Transformersfilmen.

* Tycker hela dagen är förstörd för att det tvspelsband han/hon trott bara spelade NES-covers ”sålt sig” och spelat Halo-temat på en festival.

* Klär ut sig till en jättestor handkontroll och går runt i denna utstryrsel 16 timmar i sträck på en convention.

* Kodat en Linux-kompatibel Dance Dance Revolution-klon.

* Stämmer träff med en främmande kille på stan bara för att få rippa en sällsynt version av ett visst theme från hans Wii.

* Byter namn till Triforce (ja, det är en sann historia).

* Går ut och spelar bowling för att kolla hur resultaten står sig jämfört med dem som åstadkommits i Wii Sports.

* Vägrar lyssna på mp3:or. ”Hallå, ogg är sååååå mycket bättre!”

* Döper sina datorer efter tvspelsfigurer vars namn även ingår i spelets titel. Frågar folk om tips på namn men blir småsur om man råkar föreslå ett namn som inte också ingår i en titel.

* Struntar i att klockan är fem och alla andra vill sova, eftersom han/hon absolut måste spela några matcher i Punch Out arkadversionen innan sängdags.

* Har en sån här vägg i sitt rum:

Annonser
kommentarer
 1. Bajskorven skriver:

  Haha, ok. Riktigt så illa är det inte för mig, kanske… 🙂

 2. Fiendishrabbit skriver:

  Nördar av den här kalibern existerar utanför amerikanska collegefilmer?Visserligen, jag känner en del personer som gör en del av det här (eller liknande), men det är alltid med en viss självdistans.Och punk 1, 2 och 6 är helt enkelt lätt bisarra.P.S: När det gäller mp3 vs Ogg så finns det visserligen vissa artifakter i en mp3 inspelning, men vanligtvis så hör man bara skillnaden om man verkligen lyssnar efter den (och de flesta personer kan inte höra skillnaden överhuvudtaget).

 3. nintendotjejen skriver:

  Japp! Varenda punkt är 100% sann och inte ett dugg överdriven. :)) Mängden självdistans varierar.Hoppas få träffa denne Triforce på ”PowerCon” för att se vad det är för en prick. Sverige är ju väldigt restriktiva vad gäller namnbyte så vem vet vad vi skulle få för konstigheter här annars…”Aidan” demonstrerade ett mp3 vs oggtest för oss och det var verkligen skitstor skillnad på iaf 128 och lägre (som iofs används sällan). Ogg är bättre men jag har absolut inget emot mp3:or.

 4. Fiendishrabbit skriver:

  Oj 128 kbps (minns inte senaste gången han lyssnade på en musikmp3 med sämre kvalité än 224 kbps).Jovisst är Ogg bättre, men att helt enkelt vägra lyssna på mp3:or är inget annat än puckad ubernörd elitism, ungefär på samma nivå som konsolfanboys (Exempel: ”Lollerkraps, it leik suxx0rs cuz it’s liek geystation”).

  • nintendotjejen skriver:

   Hahaha! Nåt i den stilen kanske ja… :)Hmmmm, kom att tänka på någonting mr. Rabbit. Du ska inte hänga med till ”PowerCon” i januari? Vi skandinavier (blir en drös verkar det som) ska ha värsta jacuzzipartyt. Bara en sån sak! 😀

 5. Fiendishrabbit skriver:

  Nej. Inte i år, ekonomin är inte den bästa för tillfället. I alla fall inte tillräckligt bra för att hantera en USA-resa, inte ens om den resan inkluderar ett Jacuzziparty med Spike (mmm. mycket prisvärt =P). Att Powercon sen krockar med annat gör ju inte saken bättre.Fortfarande är det svårt att säga nej. Okej om det bara hade varit ett jacuzziparty, då hade det bara varit halv-svårt, men det är ju nästan den enda chansen att se Play Check live!

 6. nintendotjejen skriver:

  You got it! :DFortfarande ganska lång tid kvar. Vem vet, du kanske vinner på Triss eller nåt.

 7. TomSmoke skriver:

  Tycker det mesta stämmer hyfsat på mig, fast byt ut det mesta till mac för jag är en veritabel macmupp som är tokigt förtjust i spelet Boom (en bomberman-klon för mac)! Temat till nivå ett till tio brukar jag sjunga högt när jag går och handlar på hemköp för att störa ut alla pensionärer.Annars är mitt favoritspel ett spel till SEGA som går ut på att man är en mexicansk cowboy. Ingen verkar komma ihåg vad spelet heter. Får jag dessutom höra temat till Sonic blir jag mycket rörd, melankolisk och så introvert så jag blir närmast okontaktbar.Skål och trevlig helg!/tomSmoke

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s