Tillbaka i snabbmatsträsket

Publicerat: 14 februari, 2008 i Uncategorized

Jag vaknade på morgonen och slog direkt huvudet i ett nätaggregat då jag steg upp ur sängen. Därefter rasade det grejer ur översängen och jag var mycket nära att träffas av en svintung CD-brännare.

Idag skulle vi bli skjutsade till Arby’s av Chip, den muppiga killen med långt, spikrakt, brunt hår och vars riktiga namn jag aldrig kan komma ihåg. Han spenderar all sin lediga tid i PowerConHouse vilket har gjort hans fru till en stackars gräsänka. Aidan fick åka ”mexican”. När vi nöjt satt och mumsade på våra rostbiffsandwichar och Aidan och Chip pratat oavbrutet utan att jag kommit på en enda grej att säga, öppnade jag plötsligt munnen och tog till orda.

– Den här sloganen alltså, ”Is it wrong that I think about Arby’s all the time?” Jag säger bara en sak: Famous last words.

Ingen respons. Ok. Nytt försök.

– Loggan ser i alla fall ut som en kuk.

Det fick i alla fall Chip att ta sig för pannan och börja skratta med munnen full av mat tills han blev alldeles andfådd. Aidan sa bara ”hmm”. Kanske var han besviken över att han inte kommit att tänka på det tidigare, kung av dåliga, pubertala skämt som han är.

Annonser
kommentarer
  1. Fiendishrabbit skriver:

    Kanske Aidan har en relation till snabbmat som inte tål skämt? Jag menar, är inte det här killen som åkte flera mil efter fyrkantiga wendy’s burgare på dassig toast?Och de där rostbiffsmackorna fick mina artärer att klogga igen, bara genom att titta på dem! =PP.S: ”Spock! It’s solid beef, baby!”

    • nintendotjejen skriver:

      Lolz! Dina kommentarer rockar. Och du har helt rätt. Skämt om snabbmat är HÄDELSE! Absurd kulturkrock. Det kommer mera… 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s