Japaner och deras bananer

Publicerat: 19 februari, 2008 i Uncategorized

Praktiska lösningar är inte Golems starka sida. Därför kände jag mig som världens smartaste när jag lugnt tog upp hans mobiltelefon för att ringa Max Rod och be honom komma och hämta oss. Tio minuter senare steg vi in i hans lilla hus i utkanten av Wilkes-Barre, PA och stampade av oss den värsta snön. Från vardagsrummet hördes ljudet av trumpinnar mot plattor och skrålet från undermåliga prestationer i Rockband. Vi tog varsin öl från kylen och kände oss direkt som hemma.

De allra flesta i tv-spelsremixvärlden känner den kraftigt överviktige rapparen Max Rod som den som ledde ett väldigt omtyckt projekt tillägnat ett populärt cartoon-RPG för några år sen. Han är också känd för att ha startat en tradition att kring nyår ha en sorts förfest som uppvärmning inför den stora conventionen, PowerCon.

Vi blev ganska snart behagligt packade. Golem började springa omkring barfota i snön utanför. De sura minerna och alla ”fuck” var som bortblåsta. Vi märkte ganska snart att källaren som var husets rökrum var the place to be. Där nere pågick underliga saker. En hyfsat fet kille cyklade omkring på en pytteliten trehjuling medan hans polare stod och kissade i en vask som även fungerade som en jättelik askkopp. Under tiden berättade en högljudd kille med krulligt svart hår om sina äventyr i Japan. Hur han varit med om en föreställning där han blivit upplockad från publiken, ställd på scen och sedan lagd på rygg mellan en kvinnas ben bara för att få en banan utkrystad i ansiktet. Hon hade sedan gått loss på hans genitalier för att kunna utföra någon form av trick, men hon hade varit så osexig att han inte hade kunnat få upp den. Historien var långt ifrån trovärdig, men vad gjorde det? Jag mös och la in en snus, något som tycktes chockera mer än berättelsen.

– Whoa, I totally didn’t expect someone like you to do that!

Amerikaner och snus alltså… Vad ska man med tårgasspray till i det där landet när det finns tobak på burk? Öppna en dosa och folk lägger benen på ryggen. I alla fall killar. Tjejen bredvid mig ville gärna testa och lade förtjust prillan mitt på tungan. Grabbsnacket fortsatte. Någon berättade hur han gått ner på en tjej i trekvart och blivit så trött att han till slut börjat göra pruttljud med munnen. Vi skrattade så vi fick svårt att andas.

Jag somnade i vardagsrummet med sex, sju drägg till killar snarkande runt omkring mig. Sedan roadtripen har jag inga som helst problem med sådant.

Golem är glad i snö
Golem är glad i snö.

Pissa i vasken
1. Vem går på fest i morgonrock?
2. Varför pissar man i sin polares källare?

Trehjuling
Barn på nytt? Observera texten på hans tröja…

Annonser
kommentarer
 1. Fiendishrabbit skriver:

  *skrattar tills han gråter*Udda, sjukt och med ett stort inslag av äckel.Den här bloggen när den är som bäst helt enkelt…

 2. nintendotjejen skriver:

  Coolt, då kommer du nog gilla resten… 😉

 3. C4athy skriver:

  Ang. din kommentar hos mig:OOops! Häftigt att du läst hela min blogg! Vad glad jag blir! Blir glad av hela din kommentar! Känns alldeles underbart att kunna vara inspirerande…har själv länge sett upp till de som tagit tag i sitt liv och lämnat det som måste lämnas….Nu kan jag vara stolt över mig själv….Jag är en av dom som fixat det!! Tack snälla!

 4. Hannah skriver:

  Nu blev jag nästan sugen på att dra till USA 😀

 5. […] när jag bokat resan dök Max Rods gamla polare (med på den här festen) upp på […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s