Två stollar i en king size bed

Publicerat: 25 februari, 2008 i Uncategorized

PowerCon – Dag 1, del 2

Nu skulle vi ta en titt på personalrummet på 12:e våningen där vi skulle spendera nätterna. Vi steg in i en svit bestående av två stora sovrum med king size beds, tre lyxiga badrum med jacuzzi och ett stort vardagsrum med tillhörande kokvrå. Detta var tydligen matrummet där gratis lunch skulle serveras åt personalen. En riktig bitch välkomnade oss. När jag ställde ner min 16-kilosväska på golvet fick jag direkt höra att: ”Det här är inget sovrum, bara så att du vet!” och efter att jag tvättat händerna i ett av badrummen blev jag tillsagd att ”do not use that bathroom as your own!” Herregud, ta det lugnt baby!

Golem blev direkt tillfrågad av samma bitch om han ville vara ansvarig för detta rum och hjälpa till med att koka pasta, ta fram bröd och plocka undan skräp. Ja, det ville han gärna. Han lät entusiastisk för att sedan slå om direkt hon lämnat rummet.

– Tror du jag kommer att hjälpa till? Du, jag tänker inte göra ett skit!

Han fnissade listigt och slängde sig på ena delen av sängen. Där började han mala kaffebönor i en medhavd kvarn för att sedan ägna ungefär en halvtimme åt att försöka få igång en av hotellets mycket bångstyriga kaffebryggare. När drycken var klar fick vi äntligen varsin kopp. Kaffet måste ha gjort Golem manisk för plötsligt fick han fnatt och började åma sig och smeka sin överkropp och midja medan han sa med bögröst:

– It’s delicious! I’m delicioussssss!!!

Sen började han vråla som Chewbacca. Jag tittade först på honom som om han inte var klok men sen började jag låta som en wookie jag med.

– Whaaaaaaaa! Grrrraaaaaaah!

Hela rummet fylldes av våra skratt. Vi var förväntansfulla. I morgon började PowerCon!

Hilton i Washington DC
Vårt hotell. We’re not worthy! We’re not worthy!

Annonser
kommentarer
  1. Fiendishrabbit skriver:

    Med tanke Golem&Aidan&Resten så är bitchens bitchighet rätt förstålig.Typ annars så 24 timmar senare hittar man en naken Aidan som sover i rummet och någon har blockerat toaletten som subsekvent har svämmat över och läcker ut över golvet (och ingen gör något).Eller är jag helt ute och cyklar här?

  2. nintendotjejen skriver:

    Det är faktiskt skrämmande hur (nästan) rätt du har! Förutom om Aidan (även kallad Mr. PowerCon) som gav ett väldigt professionellt intryck under hela conventionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s