Ett tråkigt uppvaknande

Publicerat: 13 mars, 2008 i Uncategorized

Dagens frukost: En halv munk och två brownies.

Det hade blivit dags att vakna upp till verkligheten och kolla saldot. Hotellet hade tjänat 60.000 dollar på kalaset men själva PowerCon låg på minus. Man hade räknat med ungefär 300 deltagare mer än vad som verkligen kom. Aidan konstaterade att han var skuldsatt och inte ens hade pengar till nästa månads hyra.

– Vad tänker du göra nu?

– Äh, jag får väl börja jobba i kassan på Food Lion.

– Hur känns det då, att det blev så här?

– Skit samma. Bara vi säljer lite tröjor så kommer vi snart kunna minska skulderna och så fort jag kråkat på kontraktet kan vi börja ta emot förregistreringar inför nästa år.

Han visade sig helt oberörd men jag märkte att han förändrats. Från och med nu skulle han ligga på mage i sin säng och stirra in i datorskärmen, döv och blind inför allting annat runt omkring för att sedan slockna likadan fullt påklädd med glasögon och allt.

Annonser
kommentarer
 1. TomSmoke skriver:

  en sann entrepreneur

  • nintendotjejen skriver:

   Haha, precis min tanke. Han har själv sagt att han tänker stävja deltagarantalet om den ”mysiga” atmosfären försvinner från conventionen. Affärssinne? Jag vet dessutom folk som varit på PAX (Penny Arcade Expo – ej fingerat namn) och sagt att det var mycket mysigare stämning och PAX är mycket större. Sen sa han att ”jahaja, vi kanske har nått vår peak nu, det gör alla conventions efter ett tag”. Vad hände med growth och expansion?

 2. Anonym skriver:

  Föresten så tycker jag så synd om honom så jag överväger att låta honom få lyssna på någon av mina mest minimalistiska chippar som jag ev. hade tänkt tävla med på breakpoint i bingen

  • nintendotjejen skriver:

   Breakpoint? Bingen? Nu hänger jag inte med.

  • nintendotjejen skriver:

   Nevermind, ser nu att Bingen är en stad i Tyskland. Snuskig som jag är tänkte jag naturligtvis på någonting annat. Men vadå, ska du åka dit eller…? Whoever you are. 🙂

 3. Hannah skriver:

  Jag tycker synd om Aidan.

  • nintendotjejen skriver:

   Ja, lite synd är det om honom som måste offra sig för att andra ska kunna ha kul. Men man ska komma ihåg att han är en överopitimistisk, oempatisk slacker som inte direkt jobbar häcken av sig annat än just under själva conventionen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s