Världens lataste och äckligaste?

Publicerat: 1 april, 2008 i Uncategorized

Dagens frukost: En footlong Subway-macka. Äntligen något riktigt!

Att se Aidan vakna på morgonen var en syn i sig. Fullt påklädd i samma plagg han burit de senaste dagarna tog han på sig glasögonen som han klämt fast i en av våningssängens ribbor. Han petade sig i öronen, fick ut lite vax och luktade på fingret medan han konstaterade att det var ok. Sedan rensade han sitt skägg på överflödiga strån som kilade sig in i hans fingrar och fastnade. Intill sängen hittade han sin strumpa med blodfläckar från gårdagen och sade högt för sig själv:

– Jag tror jag ska sätta den blodiga strumpan på den fot som inte blöder idag.

Han skippade duschen och tandborstningen och gjorde istället stora ansträngningar för att hårt töja ut sina nya skor så att han skulle slippa att knyta upp dem varje gång. Katie hade rätt. Det luktade konstigt i det där rummet. Kanske berodde det på att han haft samma säng i 15 år utan att veta vad underlakan är. Jag ville inte tänka på vad den där madrassen var fylld med. Inte heller ville jag veta hur han kunde tänkas se ut när han hade den där korsettliknande bodyn som låg i översängen på sig. Några dagar tidigare hade jag försökt få på mig den (Chip höll på att dö av skratt) och lyckats sträcka en muskel i ryggen för att den var så tajt. Ja, Aidan är tydligen någon sorts transvestit men han varken skäms för det eller försöker dölja det.

Mitt fiskande efter alternativa aktiviteter hade till slut gett resultat. Link som också bodde i Pennsylvania precis som Max var villig att komma och hämta mig och köra till Wilkes-Barre. Det passade alldeles utmärkt för nu skulle Aidan börja jobba på Food Lion. Nere i vardagsrummet höll han ett litet möte med den övriga PowerCon-personalen.

– …så jag vill härmed tala om för er att jag är inne i en normal dygnsrytm, något jag inte varit på över ett år! I morgon börjar jag jobba!

Det hördes visslingar och applåder. Äntligen skulle Mr. PowerCon börja knega! Det här hade kompisarna väntat på. Nu kanske han skulle få råd att förnya festivalen så att den kunde expandera, förbättra sina matvanor och kanske till och med skaffa en bil så de slapp skjutsa honom hela tiden. Men när folket skingrats blev han slug i blicken.

– Jag kommer att säga upp mig inom två månader. Det här är ett tillfälligt jobb jag tar för att kunna betala av skulderna och det är snabbt gjort. Sen ska jag börja leva på förregistreringar för PowerCon igen. Du vet hur jag är, jag funkar inte som anställd. Jag orkar inte jobba med PowerCon om jag samtidigt måste gå till Food Lion några dagar i veckan.

Så var det med den glädjen. Slackerattityden för den nya generationen…

Blodig strumpa
Aidans blodstrumpa. Ser ju faktiskt smutsig ut även förutom blodet.

Annonser
kommentarer
 1. Hannah skriver:

  Aidan verkar verkligen vara hmm…lat.

  • nintendotjejen skriver:

   Jupp, TV3:s Lyxfällan får dra dit och styra upp! ”Tror tyvärr du måste sälja alla de här tv-spelsprylarna”

 2. fiendishrabbit skriver:

  ”Lyxfällan” är inte nog.Det skulle behövas en kombinerad intervention från ”Lyxfällan”, ”Rent Hus”, ”Du är vad du äter” och ”Fab 5”.Kanske ”Boot Camp” också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s