Världens vidrigaste bira

Publicerat: 11 april, 2008 i Uncategorized

Motvilligt hade jag gått med på att dra och bowla med Chip efter att Aidan var klar på Food Lion. Jag hade aldrig bowlat förut och hade ingen speciell längtan att göra det heller. Jag suger nämligen på allt sånt där. Kastar dartpilar utanför tavlan och kan knappt få iväg bollen i snooker. För att övertala mig hade de sagt att ”det är preciiiiis som bowlingen Wii Sports bara det att man har ett klot i handen istället för en wiimote!” Yeah right. Hur som helst, jag befann mig i en håla i USA – vad var det värsta som kunde hända? Det tog ganska många försök innan jag lyckades välta en enda kägla men sen så fick jag i alla fall till ett slutresultat som nog får anses acceptabelt för en gammal tant.

På vägen hem stannade vi till vid Seven-Eleven. Chip pekade på en ovanligt stor ölburk som det stod ”Budweiser Clamato” på. Han rös så att han skakade i hela kroppen, hans ansikte förvreds till ett russin och han frustade: ”Eeeeeewwww!” Clamato är nämligen musselspad blandat med tomatjuice. Redan det lät ganska vidrigt. Tänk er då att blanda det med öl! Det var bara för sjukt. Jag var tvungen att köpa burken bara för att reta Chip. När han såg mig ta ut den ur kylutrymmet blev han stel igen och hans händer formades till klor. ”Eeeeeeeewwwwww!”

Tillbaka i PowerConHouse tog jag med ölen ner till Reeve och Katie. Våfflan var där också. Jag råkade skvätta ut lite i deras säng när jag öppnade burken så det luktade antagligen gamla musslor om deras lakan efteråt. Clamato-öl var verkligen precis så äckligt som det låter. Det skulle inte ens duga som botemedel mot århundradets tristess. Reeves min då han tog en klunk av smörjan var obetalbar. Några sekunder senare hörde vi honom borsta tänderna frenetiskt. Jag tog ett kort när de arkebuserade ölen med plastvapen.

Good times.

Arkebusering av öl
Musselölen avrättad.

Annonser
kommentarer
  1. Marcus Gehlin skriver:

    Det är så jävla härligt när man hittar såna där helt sjuka grejer. Det är ju affärsiden med sjuka grejer, att man känner sig så jävla tvingad att testa.

    • nintendotjejen skriver:

      Hehe så har jag aldrig sett det förut! Kanske ska uppfinna något sjukt då…Förresten, om ni undrar så har jag inte kunnat uppdatera idag eftersom jag glömde filen hemma. Återkommer imorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s