Hej då galna land!

Publicerat: 15 april, 2008 i Uncategorized

Helt ärligt. Det skulle bli skönt att åka hem! Jag hade fått nog av svält, smuts och slackers. Den enda riktiga nytta jag gjort var att agera mänsklig snoozeknapp åt Aidan (”väck mig om 20 minuter… zzz… väck mig om 30 minuter… zzz…”) och det var inte särskilt givande för min del. Golem fick Clamato-ölen som avskedspresent. Det var ett tips från de andra som sagt att ”Golem does anything” (notera den dubbla betydelsen där). Han smakade på den och tjöt: ”It’s a trap!” himla billig var han tydligen inte.

Taket i badrummet var fortfarande inte lagat när jag åkte. Han som sagt att han skulle laga det hade nämligen fått en beställning på en bröllopstårta för hundra pers.

En tjej jag bara träffat som hastigast två gånger körde mig till flygplatsen. Som jag tidigare sagt, de är för underbara när det gäller att ställa upp med att skjutsa.

Jag hade vänt upp och ner på dygnet med ungefär sex timmar så med de sex timmars tidsskillnad som råder förutom detta hade jag saftig jetlag att vänta mig. Dock hade jag oturen att hamna bredvid en familj med ett spädbarn på flyget så jag skulle somna ovaggad följande natt i alla fall.

Annonser
kommentarer
 1. nintendotjejen skriver:

  Obs, det här är inte sista inlägget om ni trodde det. 😉

 2. Hannah skriver:

  Tanken på hur den där Clamato-ölen måste smaka får mig att vilja spy. Jobbigt att du hamnade bredvid en familj med ett spädbarn, har varit med om det tidigare.

  • nintendotjejen skriver:

   Japp, vem vill dricka gamla räkor med piss? Mer om Clamato-öl senare.Jag kan sova oavsett buller men det jobbigaste var att pappan till barnet satt och ”pokade” mig med sin armbåge hela tiden medan han höll i barnet. Nån gång ska jag fan åka första klass! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s