Det senaste

Publicerat: 24 april, 2008 i Uncategorized

En av anledningarna till att jag åkte till USA var att jag skulle kolla upp ett företag som jag kan ha användning för till min uppfinning jag jobbat på i två och ett halvt år. Detta har jag hittills inte skrivit någonting om eftersom det var för tråkigt. Men jag kan säga att jag hittade vad jag sökte och att det vida kompenserade för all svält och tristess.

Kontraktet för 2009 års PowerCon är skrivet och nya datum har poppat upp på hemsidan (1-4 januari). På IRC-kanalen för Chipper’s Paradise har folk redan börjat höra sig för om vem som ska åka. Sist jag var inne lät det: ”Spike, du mååååste komma! Vi ska ha skitkul! Vi ska starta upp ett hairmetalband med leopardbrallor och vi kan köra Play Check-låtar i JamSpace!” Ja, vi får väl se. Det är lätt att vara kaxig och lova en massa på IRC men jag har inte glömt alla som sa: ”Måste kila!” och sprang vidare när man väl var där.

Våfflan kommer till Sverige i maj. Han är född i Malmö och vill ta en titt på sitt hemland. Under fyra dagar ska han bo hos mig och vi ska göra Stockholm tillsammans. En 20-årig, tjejig, tafatt och lite klumpig amerikan i huvudstaden… kan bli intressant! Jag tror jag ska skoja med honom och bjuda honom på mördarsnigeltoast. Swedish specialty, moahahahaha! Rapport kommer givetvis i bloggen.

Eftersom Aidan misskött en del av Play Checks demoutskick samt vägrat rätta till misstaget tog jag bort honom från uppdraget. Han blev förstås sur eftersom han såg en stor ära i det plus att han på det sättet passat på att promota PowerCon genom att skicka en liten flyer med varje beställning. Men det var inte allt. Efter att han ignorerat mig, låtit mig svälta, fisit i min närvaro åtskilliga gånger samt låtsats vara upptagen med livsviktiga projekt som att konvertera en Sega-chiptune till en NES-chiptune var jag innerligt trött på honom. För att göra en lång historia kort: Jag bad honom ungefär att dra sig i häcken och sen dess har vi inte snackat. Jag har inte mycket till övers för folk med storhetsvansinne som tror att de kan bete sig som arslen bara för att de bossar över nån himla festival. Som sätter ner värmen i hela huset för att sänka temperaturen i sitt eget rum med följden att en tunn, stackars tjej på nedervåningen håller på att frysa rumpan av sig och liknande saker. I gengäld har jag pratat desto mer med andra figurer i communityn. Fortsättning följer…

Annonser
kommentarer
 1. fiendishrabbit skriver:

  …och som inte nämnde Katie överhuvudtaget på PowerCon! That fiend!Och om du vill bjuda honom på en avskyvärd ÄKTA svensk specialitet så finns det ju surströmming (urk!).Uppfinning? Hmm. Tråkigt? Tell me more!

  • nintendotjejen skriver:

   Ja det. Och massa andra grejer som jag inte orkar dra upp. Egoisternas riksförbund.Surströmming ja, fy fasen, då svimmar han! Men han lär ju genomskåda det som fisk och han är ju vegetarian så jag tänkte att mördarsniglar kanske kan gå för svamp? Nej helt ärligt, nu låtsas jag bara vara macho för jag kan knappt tänka på att äta det! *barf* :))Japp, har jobbat med en uppfinning och haft massa problem. Ångrat mig både en och två gånger. Om jag ska berätta vad det är måste du signa ett NDA. 😉 Men hur som helst, plasters egenskaper och logistik = tråkigt.

 2. fiendishrabbit skriver:

  ”plasters egenskaper och logistik”, you TEASE!

  • nintendotjejen skriver:

   Hmmm, ironisk eller ÄR du möjligtvis intresserad av plast? Alltså, man vet ju aldrig! Jag har själv tvingats bli plastnörd. :)Som jag sagt till alla mina polare (som inte heller vet nåt) – det är inget speciellt. Men även enkla saker kan bli väldigt komplicerade.

 3. fiendishrabbit skriver:

  Inte ironisk alls faktiskt.Är inte så insatt i plast själv, men allmänt kunskapshungrig.Dessutom så vet jag att cross-science pollination har gett mig några av mina bästa upplägg någonsin.Skulle du bli förvånad över att jag satt och grillade en en stackars ingenjörsstudent i 5 timmar över hans roterande dialysventil och att det blev fröet till en artikel om ”Cyclic vs Sustainable technological development in epic timescale Science fiction”?

  • nintendotjejen skriver:

   Ja tvärvetenskapligt is the shit. Man tränar helt klart upp hjärnans kreativitet. Det är kul att snöa in på olika saker vid olika tillfällen. Sångteknik är något jag är rätt uppslukad av för tillfället.Låter som en ambitiös artikel! *Googlar* Häpp. Gillar du Star Trek? Spelar du rollspel förresten? Då brukar man också vara på ständig jakt efter information inom olika ämnen.

 4. fiendishrabbit skriver:

  Guilty as charged. Inte så mycket när det gäller star trek (gillar väl star trek men är ingen trekkie) men när det gäller rollspel så är jag insnöad till den graden att jag till och med plottrar på egna regelsystem etc.Den här artikeln skrev jag för ett ”lokalt” rollspelscine när jag var som mest involverad i mitt projekt som hade arbetsnamnet ”Technomage vs Society for Science”….vilket inte har blivit klart än, 5 år senare. *suck*

  • nintendotjejen skriver:

   Jaså du! Kör du mest Mage eller? Och har ni någon rollspelsklubb där du pluggat/pluggar? Eftersom du är så hemlig jämt vet jag inte vad som menas med lokalt i det här fallet, så jag vet inte om jag hört talas om tidningen i fråga. ;)Jag känner massor med rollspelare. De kör mest Call of Cthulu nu verkar det som. Är du även inne på tabletop?

 5. Anonym skriver:

  IRC är sanning med modifikation. Det är den moderna världens ljugarbänk

  • nintendotjejen skriver:

   Hmm, vet inte. Tycker det är *rätt* lätt att läsa hur folk är via IRC. Har cruisat runt USA med en snubbe jag bara pratat med på IRC och MySpace. Men det är lätt att säga att man ska festa så jävla hårt m.m. och sen banga ur när stunden väl kommer.

 6. fiendishrabbit skriver:

  Har inte spelat på ett bra tag =( Mest för att gänget jag RPade med inte är samlat (träffar kanske ett par stycken på somrarna. Och resten är splittrade över hela jordklotet. Allt ifrån San Fran till London till Malaysia av alla ställen).Och med lokalt menas ”Helsingborg”, men jag bor nu i Uppsala.Har kört Mage. Men mest V:tM, Hunter: The Reckoning, Mutant: UA.Lite Call of Cthulu också.Plus ganska mycket independent spel.Har också kört lite tabletop (BFG, 40k. BFG var favoriten och jag har fortfarande kvar min flotta…som är omålad för att jag skulle måla om de sketna paintjobbet som var så jag paintstrippade alla, och så blev det inte av. Som du märker så har jag mycket ”som inte blev av”)Och jag, hemlighetsful? Nja. Lite lätt paranoid om att lägga upp info på nätet är jag ju, men du kan ju e-maila mig om du vill (det är inte en fejk-email).

  • nintendotjejen skriver:

   Brukar bli så. Testat Conspiracy X då? Tabletop finns det en del på PowerCon (säkert också rollspel), *tipsar om ekonomin skulle bli bättre*Uppsala är Sveriges vackraste stad om du frågar mig. 🙂

 7. Emanuel skriver:

  Och när man bangar ur så är det just pga. att man inte orkar och hellre sitter på IRC .. 😉

  • nintendotjejen skriver:

   Eh ja kanske det, men nu handlade det ju om folk man pratar med på IRC som säger att man ska festa järnet när man sen ses på en festival där alla andra från kanalen är och där det inte finns så mycket tillgång till IRC.

 8. fiendishrabbit skriver:

  …har aldrig testat Conspiracy X. Men jag brukar ha svårt för RPGs med enorma puffror på omslaget (reglerna brukar till 90% bestå av regler för hur man tar död på någon. Samma sak gäller bakgrundsmaterialet).Om det inte är Paranoia då =D

  • nintendotjejen skriver:

   Conspiracy X-experten svarar: ”ganska enkla stridsregler faktiskt. betydligt mer regler om hur man bygger upp sin cell och sitt hq, samt en massa om aliens och supernatural”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s