Hon var tänd på mig så jag gav henne min bas

Publicerat: 25 april, 2008 i Uncategorized

PowerCon enligt Eric:

”Det började struligt. Johnny Ybmug, islänningen, skulle ju bo hos mig och Link skulle hämta honom på flygplatsen. Men precis innan han skulle dra så pajade hans bil och det gick inte att ringa till hans isländska mobil. Så vi fick starta en telefonkedja i sista sekund för att få tag i nån tomte som kunde köra till Baltimore och hämta upp den stackars jäveln. Han måste väntat där i timmar. Mina föräldrar gillade honom verkligen, mer än de gillar mig, haha. De tyckte att han påminde om min bror.

Vi kom dagen innan PowerCon började. Då hade ledningen ännu inte hunnit ordna ett rum åt oss så jag fick göra en säng av några stolar och lite dukar jag snott. Jag sov i konsertrummet under en stor fläkt i den mörkaste delen av rummet och det var så jävla kallt att jag blev sjuk. Det fanns ingen mat att få tag på någonstans. Jag bunkrade upp med Granola bars som jag hämtat från personalrummet.

Utrustningen var ett stort problem. Den var i konsertrummet under hela conventionen och låset på dörren funkade inte vilket gjorde mig orolig. Jag var tvungen att vakta där en massa.

Man visste ju aldrig när man skulle spela heller. Det var den där jävla lottdragningen om vilket band som skulle spela när. Sen vart min gitarrist (Link) och keyboardist utslängda från conventionen bara för att de ville ha lite kul. Och sen var jag orolig för att Abode (bajsmannen) aldrig mer skulle få komma tillbaka till PowerCon eftersom han hållit på och leva rövare i korridorerna m.m.. Det hade ju varit katastrof. Men de blev inslängda igen som tur var så vi kunde genomföra spelningen. Jag kunde aldrig vara säker på att vi verkligen skulle kunna spela över huvud taget.

Sen var det ju det här med The Street Ragers. Jag slutade i bandet ungefär två månader innan PowerCon vilket skrämde skiten ur dem. Väl där vägrade jag att stå på scen samma dag som dem vilket ledde till att de drog vinstlotten för att bli festivalens huvudakt. Blä.

Katie ja… hon var ju helt iskall mot mig. Först satt jag och gav henne en massa råd angående hennes förhållande, hon hade tydligen problem med sin pojkvän. Men sen tror jag att hon vart tänd på mig! Hon blev antagligen lite förvirrad. Hur som helst gav jag bort min Kosco-bas till henne. Hoppas att hon kommer att använda den!”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s