Civilkurage som fan

Publicerat: 30 maj, 2008 i Uncategorized

Med anledning av att Ralph fixat fram obskyrt material åt mig har jag pratat ovanligt mycket med honom på senaste tiden. Även i hans kollektiv uppstår smärre eldsvådor i köket, så PowerConHouse verkar inte vara unikt i det avseendet. I alla fall så tänkte jag här dela med mig av en ganska fantastisk anekdot som han berättade. Mycket av det jag skriver om i den här bloggen skulle helt enkelt inte kunna inträffa i Sverige. Även den här historien faller in i den kategorin.

Disclaimer: Ralph kan naturligtvis vara mytoman, jag känner honom inte så jättebra, men jag betvivlar det förstås. Ok, då kör vi (översatt och tillfixat):

”Det här hände på hösten, jag jobbade i ett hus där det spökade och vi tältade utanför. En kväll sprang jag genom skogen och trampade på en rostig spik. Men det är inte det som är historien…

Nästa dag tog jag ledigt från jobbet för att gå och ta en stelkrampsspruta. Jag hade ingen sjukförsäkring, det är viktigt att komma ihåg. I alla fall, jag satt i väntrummet och bredvid mig satt en gängmedlem, klädd i de specifika färgerna för det gänget, med sin 14-åriga gravida flickvän. Men skit samma, han störde inte mig, jag störde inte honom.

Efter ungefär en halvtimme klev en annan snubbe in – med andra gängfärger! Jag antog att de var från två rivaliserande grupper för de började förolämpa varandra. (Jag hörde ingenting för jag lyssnade på musik i min iPod.) Efter ett tag stod de och skrek varandra rätt upp i ansiktet. Sjuksköterskan gick och ringde efter vakterna men innan de hann komma drog killen som suttit bredvid mig upp en kniv ur bakfickan. Utan att tänka tog jag tag runt hans handled, sparkade undan benen på honom, låste fast hans arm bakom ryggen och tryckte ner honom mot golvet. Jag höll fast hans huvud med knäet tills vakterna kom dit. Den andra killen stack fort som ögat. Vakterna tog hand om snubben och själv fick jag följa med till ett rum där jag fick träffa sjukhusets föreståndare. Han sa att han var väldigt tacksam för vad jag gjort, att jag kanske hade räddat någons liv, men att de ville att deras sjukhus skulle kännas säkert för folk att gå till. Jag var ju trots allt skyldig till att killen bröt näsan. Så jag fick skriva på ett confidentiality agreement form där det stod att jag aldrig någonsin fick tala om vilket sjukhus jag varit på. Då skulle de inte kunna bevisa att det var jag som gjorde det och jag skulle aldrig kunna åka fast. Så jag skrev på. Och fick stelkrampssprutan gratis!

Fan, jag skulle inte ha berättat den här historien för dig ännu! Det är min bästa.

I blew my story load way too early!”

Annonser
kommentarer
 1. Vild skriver:

  Jag är inte gamma, jag är inte hårdrockare… Jag är bara 26 år och nästan vanlig

  • nintendotjejen skriver:

   ”Gammal Hårdrockare” är ett nickname för en av de mer kända bloggarna/novellförfattarna på nätet. ””-tecknen och det faktum att jag skrev ”om du vet vem det är” indikerar att jag syftade på en person som kallar sig det. Tyckte dina berättelser påminde om honom.

 2. Johan skriver:

  Civilkurage är bra, har inget att imponera med på den fronten dock.Har i och för sig brutit en killes arm i självförsvar (han försökte råna mig), men det var självförsvar så det borde inte räknas.Förövrigt, sticker ned till storstan (stockholm) imorgon så du får hålla kolla på gatorna, du kanske ser mig 😛

  • nintendotjejen skriver:

   Brutit nåns arm??? Du får… tio poäng! ;)De enda grejer jag gjort är att bita några som spöade upp en tjej i min klass i mellanstadiet samt att slänga ut en tjej från en toalett när hon bara stod och sminkade sig medan alla andra väntade i kö. Inte särskilt imponerande.Ok, jag ska hålla utkik. Ska följa efter dig i en limo med svarta rutor och försöka kidnappa dig.

 3. Johan skriver:

  Jo, måhända att det kanske var lite övervåld. Men han gjorde motstånd och verkade inte direkt vilja ge sig i första taget.Bita?? haha du använder det farligaste vapen vi har. Munnen innehåller ju grymt många bakterier, kanske inte som en varanödla men endå!Huuu..nu blir jag ju nästan lite rädd, kommer hålla utkik efter alla limos med svarta rutor

  • nintendotjejen skriver:

   Äh, det är bara att ta en stelkrampsspruta. Slå ner nån på sjukhuset också så får du skiten gratis!There’s no escaping the limo… rrrrrraaaoowwwrrr! :[=]

 4. Johan skriver:

  Haha du är grymt rolig!! Fast det där med limon, jag blir seröst orolig haha

  • nintendotjejen skriver:

   Tänk om min limo är jätteschysst då? Kanske har en kyl med drinkprylar, tv och kaffeautomat? Och tre baksäten med swimming-pool (duh).

 5. Johan skriver:

  Bah, sitter ute i Handen nu. Inte sett så många limosiner (en jävla massa lastbilsflak med studenter dock).Sjukt fint väder här nere i allafall. Limo med swimming-pool hade varit tacksamt. Du har till imorgon och kidnappa mig, sedan rullar jag hem till isbjörnarna och pingvinerna igen.

  • nintendotjejen skriver:

   Ja jävla studenter! Vad ska det där festandet vara bra för? ;)Ok, jag erkänner. Jag ljög. Jag har ingen limousin. Har du sett att det står ”låtsasrockstjärna” i bloggpresentationen? Just det. Det är den trista sanningen.Men om du har vägarna förbi Årsta imorrn kan du ju glida upp på en öl! 😛 Vi lär ta en och annan.

 6. Johan skriver:

  Hemma i norr igen. Haft en trevlig semester i södern annars. Studenterna får fan lära sig beté sig! Men som sagt, glädjen vara till dagen efter då de inser att de inte är skyddad av skolans trygga väggar längre ha!Hade gärna tagit en öl, men det får bli en annan gång. Hade rätt packat schema som det var (och det ska kallas semester).

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s