En våldtäktsförespråkares ex

Publicerat: 4 juli, 2008 i Uncategorized

Kors i taket. Löftet hölls. Trummorna spelades in. Ljudet var utmärkt. Men. Det var sinnessjukt otajt. Versen saknade dessutom groove. Jag satt två dagar i sträck och försökte klippa, klistra, lappa och laga men till slut tvingades jag inse att det var lönlöst. Nu befann sig Eric i Kalifornien med GG Allins ex och roade sig, långt ifrån sina knäppgökar till föräldrar och sina trummor.

En natt när jag var uttråkad och inte hade någonting att göra sökte jag på GG Allin på Youtube. Jag är absolut inte den som brukar posta Youtube-länkar vare sig via chattar, mail eller bloggar men den här är faktiskt riktigt underhållande på många sätt. En snubbe som spöar ner besökarna till sina konserter, skär sig och rullar sig i bajs – varför ens försöka argumentera mot honom? Erics nya flickvän är med också. Det är hon som sitter med framme på scenen som GG Allins fan. Hennes far försöker avråda henne från att gå på GG:s farliga konserter. Med facit i hand vet vi ju hur dumt det var att ens låta henne få träffa GG eftersom de blev tillsammans kort efter att detta spelades in. Programmet är gjort för ett gäng år sen så hon har väl förändrats en del sedan dess (hoppas man ju i alla fall). Men ändå! ”Folk förtjänar att bli våldtagna.” Que?

Annonser
kommentarer
 1. Johan skriver:

  Med närmare eftertanke…Eric och hon kanske passar ganska bra ihop?

 2. nintendotjejen skriver:

  Ja, the perfect match! Ååååh så romantiskt! :D(Jag ber till Gud att Eric inte ska se det här. Googles översättningsfunktion är läskigt bra.)

 3. Johan skriver:

  A match made in heaven…ehm..hell? typ..Fast om han hittar denna blog måste han ju nästa ”leta” efter den. Hade tappat bort länken ett tag och försökte goggla, men det gick åt hvete. Fick gå via aftonbladet och deras sök för att spåra upp den.Men ja, om nu inte ”Gud” vill väl så skulle ju någon kunna skvallra :p

 4. nintendotjejen skriver:

  Det ska ju gå att googla om man skriver in titeln på bloggen eller mitt nick. Men grejen är att man också hittar den om man söker på mitt ”förnamn efternamn” (genom intervjuer).Men Eric kanske är så konstig att han skulle tycka det var coolt?

 5. Johan skriver:

  Ja han verkar ju inte vara den som håller igen på vad han tycker. Så kanske han är lika tollerant till vad andra tycker?Nåja, chansen är ju trots allt ganska liten till att han ska hitta bloggen om han söker specifikt efter den :p

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s