Yay! *Trumvirvel*

Publicerat: 8 juli, 2008 i Uncategorized

Jag kontaktade den kille som trummat på mitt popprojekt istället och redan efter två dagar hade han gjort ett utkast. 25 dagar senare hade han satt låten perfekt och bad då om ursäkt för att det tagit så lång tid. Han är verkligen en av de duktigaste musiker jag någonsin jobbat med och därför har jag erbjudit honom en fast plats i bandet.

Det är en svår låt, jag är medveten om det. Genomgående synkopering är aldrig enkelt. Kanske var det detta som skrämde Eric? Hur som helst är allt äntligen frid och fröjd.

Nu återstår bara sången. Och basen.

Det är inte lätt.

Annonser
kommentarer
 1. Shyguy skriver:

  Oh yes! Hoppas popkillen nappar på erbjudandet så ni slipper leta ny batterist varenda gång ni gör demo! Det är samma sångare som vanligt som gäller va?Jag är förresten nyfiken på ditt popprojekt, blev det någon demo?

  • nintendotjejen skriver:

   Jodå, han nappade så han är fast medlem nu! Ny hemsida kommer snart. Samma sångare som vanligt och han är jättepå.Pop-projektet blev bra! Vi ska bara bli ratade av några skivbolag till innan vi lägger ut det på MySpace. 😉

 2. fiendishrabbit skriver:

  Är inte det vad som händer varje gång du är involverad med folk från PowerCon? Efter mängder med trubbel och ursäkter så blir det att någon annan får göra jobbet (vilket utan undantag blir bättre)=P

  • nintendotjejen skriver:

   Jo. Man skulle t.o.m. kunna gå så långt att man säger ”varje gång jag gör någonting alls med bandet”. När vår sångare fick ”kicken” (eller inte riktigt, vet inte vad man ska kalla det) 2005 så hade jag sammanlagt sju sångare på gång samtidigt. Alla gav ursäkter till höger och vänster men jag behöll allihop *utifall* någon nu skulle få för sig att göra jobbet. Till sist fick jag ge upp alla sju och ta tillbaka gamla sångaren. Det är bara en av många liknande historier.

 3. nintendotjejen skriver:

  Herr Rabbit: se svar ovan. :)Och så är det dags igen. Nu säger basisten att han inte har kunnat spela in eftersom han hållit sin mamma sällskap som precis har genomgått en operation. ”Jag skulle ha berättat det för dig men jag glömde! Men jag gör klart det i nästa vecka!”Känns det igen?

 4. fiendishrabbit skriver:

  Ack så mycket besvär för lite nytt Playcheck material.Men ack så efterlängtat.

  • nintendotjejen skriver:

   Så har det alltid varit, från dag ett. Utan folk som säger som du, att de ser fram emot nya låtar, skulle jag aldrig orka!

 5. Johan skriver:

  Du råkar inte typ vara otursförföljd vad gällande Play Check? Funderat på att skaffa dig en talisman mot onda krafter eller något? Någon kanske sitter och bedriver voodoo på dig….ehmm…ja..

  • nintendotjejen skriver:

   Alla säger att det är så där. Speciellt om de olika bandmedlemmarna bor långt ifrån varandra.

 6. Johan skriver:

  Jag skulle bli helt tokig, hatar när man inte får saker gjorda pga andra personer. Kan bli så irriterand över sådant…Allt för oss lyssnare…du är tålamodig.

  • nintendotjejen skriver:

   Hahaha, story of my life! Saker som inte blir gjorda av andra personer… geeee. Det gäller även mitt jobb, minst sagt. Men stöter man på svårigheter så är det väl för att man ska lära sig att hantera dem? Så brukar jag tänka!

 7. tomSmoke skriver:

  Bra att du envist jobbar på. Hoppas du håller på mycket med musiken, att fler låtar kommer framöver och att din studio utvecklas. Har du lust och tid så kan du läsa min (korta början till personlig) Quorthon/Bathory Bio på tomsmoke.blogspot.comGlad sommar btw/tom

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s