Goda nyheter?

Publicerat: 29 oktober, 2009 i Uncategorized

Denna blogg kommer att börja uppdateras igen någon gång i början av nästa år. Då åker jag nämligen tillbaka till USA för att gå på tv-spelsconventionen, PowerCon. Jag ska förmodligen bo hos trummis-Eric som jag skrivit en del om här i bloggen.

Jag trivs urbra i London. Det var också som jag trodde, arbetsmarknaden här är antagligen bättre nu under krisen än vad den varit de senaste tio åren i Sverige. Som sagt, just nu bloggar jag om mitt liv här borta på min London blogg (ursäkta särskrivningen).

Ursäkta också för att texten i den här bloggen kukat ur totalt och blivit plutteliten. Allt är Aftonbladets fel. Förändringen som gjordes för några månader sen var bara till det sämre tycker jag. Presentationsbilden försvann, alla ens länkar och favoritbloggar försvann innan man fick chansen att göra back-up och eventuellt till följd av det sjönk min pagerank för den här bloggen. Jag tänker fortsätta blogga här bara för att jag redan skrivit så mycket.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s