Tack och bock

Publicerat: 27 februari, 2010 i Uncategorized

Skulle hälsa från Make Shift Audio. De har just spelat på en animeconvention och på grund av snöovädret var Abode tvungen att åka två flygplan från Portland samt en Greyhoundbus som tog 24 timmar. Eric fick skotta hela dagen för att Link skulle komma fram till huset med bilen och sen väntade en färd genom snöstorm med många omvägar. När de kom fram försökte personalen ställa in alltsammans eftersom de inte skulle hinna soundchecka men de lyckades tjata så att spelningen trots allt blev av. Allt detta för att få spela i ett fullt upplyst rum med 70 personer i publiken som dessutom satt ner på stolar. Håll med om att de är hjältar?

Hur som helst, nu har det blivit dags att ta ett break för den här gången. Det här är trots allt en reseblogg och jag tänker inte förpesta den med mitt vardagsliv.

Om jag säger att den här bloggen kom till av barmhärtighet, förstår ni vad jag menar då? Antagligen inte, så låt mig förklara. Hur jobbigt är det inte att lyssna på någons reseberättelse? Det sägs att ska man sälja en produkt till någon så har man ungefär en hissfärd på sig att väcka intresse och göra ett intryck, alltså max tio sekunder. Så tror jag det är med allting. Orka. Bry. Sig. Liksom. Samma sak med resefoton. Hur många kan du seriöst titta på utan att börja gäspa? Vissa människor är artigare än andra men varför plåga dem för det? Bloggar kan ingen veta om man läser eller inte, dem läser man om man har lust, inte annars. Så var tanken. Tack till alla som har läst alltså! (Och till alla som ska läsa när de får tid *hostmorsanhost*.)

Kommer jag att fara tillbaka till USA och utsätta mig för allt det jobbiga det innebär? Svaret är ett rungande ja! Fortsättning följer således. När och hur kan jag inte svara på men senast till nästa PowerCon. Nu ska jag gå och slutföra den här låten. Bättre sent än aldrig!

Höres.

66.jpg

Annonser
kommentarer
 1. tomSmoke skriver:

  Jag ber att få tacka för underhållande och kanske framförallt lärorik läsning. Hoppas du fortsätter och bloggar vidare om något annat spännande område. Finns det inga vgmetal-människor/-events i din mega-hemstad? Hur som helst – rock on & ready to raid! 🙂

  • nintendotjejen skriver:

   Tack för att du läst! Som sagt åker väl tillbaka dit senast till nästa PowerCon. De har kråkat på för ett år till på Hilton Mark Center, så samma tid, samma kanal. Finns ingen från communityn här iaf. Men det gör inget. Jag har 100 andra intressen också vgmetal är toppen av ett isberg när det gäller mig. ;)Ses vi på Starbucks? ;P

 2. nintendotjejen skriver:

  http://www.youtube.com/watch?v=SuQUA1xY4-QBuhuuuuuuu vad jag saknar dem. :(( Kan inte fatta att jag inte var där och att det är ett år kvar. Blä!

 3. fiendishrabbit skriver:

  *är fortfarande i förnekelse att det är sista blogginlägget för i år*=P

 4. Lena skriver:

  *hostmorsanhost* blev dagens asgJag kan berätta för henne om dina äventyr.Eller inte.Och jag uuuuuundrar just vaaaaaaaad du kan mena med hinten om astråkiga reseberättelser………. LOL!

  • nintendotjejen skriver:

   Heh, jag visste att du skulle haja hinten. ;)Dock skulle jag vilja höra mer om det där när farsan var i Italien och blev erbjuden att bli någon känd konstnärs lilla privata stjärtgosse… 😀

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s